Luxury hotels as orchestrators in gastronomic destination development and management: the case of Borgo Egnazia and the Itria Valley / Franco, Stefano; Presenza, Angelo; Messeni Petruzzelli, Antonio. - In: INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY HOSPITALITY MANAGEMENT. - ISSN 0959-6119. - 34:9(2022), pp. 3440-3458.

Luxury hotels as orchestrators in gastronomic destination development and management: the case of Borgo Egnazia and the Itria Valley

Stefano Franco
;
2022

2022
Business ecosystem, Gastronomy, Luxury hotel, Orchestrator, Capabilities
Luxury hotels as orchestrators in gastronomic destination development and management: the case of Borgo Egnazia and the Itria Valley / Franco, Stefano; Presenza, Angelo; Messeni Petruzzelli, Antonio. - In: INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY HOSPITALITY MANAGEMENT. - ISSN 0959-6119. - 34:9(2022), pp. 3440-3458.
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Franco et al IJCHM.pdf

Open Access

Tipologia: Versione dell'editore
Licenza: Tutti i diritti riservati
Dimensione 297.68 kB
Formato Adobe PDF
297.68 kB Adobe PDF Visualizza/Apri
Pubblicazioni consigliate

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11385/224445
Citazioni
  • Scopus 8
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 6
social impact